Op zoek naar werk.

Deze periode zijn er een aantal slachtoffers gevallen. Zo is met de komst van Crohn de ‘onbezorgde avond dansen tot je niet meer kunt’ ter ziele gegaan. Ook ‘alle avonden van de week met vrienden afspreken’ is niet meer inzetbaar voor een tijdje. ‘Op een dag dertig verschillende dingen achter elkaar doen en van hot naar her rennen’ ligt ook al een paar maanden bewusteloos in het ziekenhuis.

Energie van werk krijgen
Dit is natuurlijk erg vervelend, maar met deze slachtoffers valt goed te leven. Er is echter nog een slachtoffer gevallen: mijn werk. En werk heb je altijd nodig. Ik in ieder geval. Niet alleen voor geld, maar ook om energie te krijgen. Helaas is de 36-urige werkweek ook niet meer te doen en daarmee moet ik ook afscheid nemen van het Aids Fonds en STOP AIDS NOW!.

Jouw hulp nodig
Misschien weet jij het al, maar ik ben een harde werker, zeer loyaal, flexibel en heb specifieke kennis over bijvoorbeeld de inzetbaarheid van Social Media en Communitymanagement. Helaas komen de banen niet aangewaaid. Door ziekte zoek ik momenteel een part-time baan, waarbij ik het liefst weer langzaamaan meer uren opbouw, want het gaat gelukkig steeds beter met me. Om zo’n droombaan te vinden heb ik mijn netwerk nodig: jou dus!

Online communicatie
Ik zoek een baan op het gebied van online communicatie. Momenteel 16 tot 24 uur. Liefst later opbouwen tot meer. Maar ik ben ook zeer geïnteresseerd in kortlopende projecten (voor 3 maanden bijvoorbeeld). Eerder heb ik gewerkt voor de NOS, STOP AIDS NOW!, het Aids Fonds en de PvdA. Meer informatie over mijn werkervaring en profiel is te vinden op LinkedIn. Een aantal kernwoorden:

  • Social Media
  • Webredactie
  • Teksten schrijven
  • Enthousiast
  • Gedreven
  • Geinteresseerd in politiek en ontwikkelingssamenwerking
  • Goed in ‘merkdenken’

Ben jij of ken jij iemand die wel advies kan gebruiken bij Social Media, een community manager of conversation manager zoekt, een webredacteur zoekt of nieuwe teksten nodig heeft voor de website? Laat het mij weten en help mij de winter door!


Leave a Reply